GAMBAR Kereta Baru Proton Preve !

Sebagaimana yang diketahui umum bahawa model terbaru Proton Sdn Bhd ialah Proton Preve, kini reka bentuk kereta ini boleh dikatakan mewah seperti mana kereta Proton Inspira. Model terkini Proton Preve ini direka khas bagi meningkatkan lagi pasaran pengeluaran kereta Proton sekaligus cuba menandingi syarikat pengeluar automobil yang lain di Malaysia.

Proton Preve

dari sudut tepi ini sudah menampakkan tarikan yang dimiliki oleh kereta ini. Proton Preve ini dijangka akan melepasi rekod terbaik penjualan kereta Proton Inspira sebelum ini. Lagi beberapa keping gambar kereta Proton Preve terbaru.

Proton Preve

Proton Preve

Proton Preve

Proton Preve

Selepas hari pelancarannya nanti berkemungkinan lebih banyak lagi koleksi gambar-gambar Proton Preve ini di internet. Apakah respon anda tentang model terbaru ini? Adakah ia cukup menarik di mata anda sekalian?

3 comments.. read them below or add one

review all review all05 April, 2012
Dapatkan wallpaper proton preve 2012 di sini http://www.kreviewed.com/2012/04/gambar-kereta-proton-preve-model-2012.html
Khairul Asrol Khairul Asrol05 April, 2012
okay .. nice blog! baru terjah .. :)
Proton Prevé Proton Prevé27 April, 2012
Wallpaper Proton Prevé dalam warna kegemaran anda (resolusi tinggi 1920 x 1080) -- http://newprotonpreve.blogspot.com/2012/04/proton-preve-wallpaper-hd-pictures.html

Bagaimana Pula Pandangan Anda?