Site Meter

Cara Nak Remove Facebook Timeline

Sekarang ini banyak sangat orang komplain pasal facebook timeline yang dilihat serabut tu kann. So kat sini saya nak kongsikan kepada anda bagaimana caranya untuk disable timeline.

Pada hakikatnya, facebook timeline tidak boleh dibuang kerana anda tanyalah Mark Zurkerberg kenapa dia buat benda tu. haha. Namun, terdapat satu plugin yang dipanggil 'extension' yang mengubah view facebook anda kepada yang asal. Jom ikut cara melakukannya.

Cara Nak Remove Facebook Timeline

1) Korang klik download extension tersebut. KLIK SINI!!
2) Korang akan nampak gambar ni. Follow je. Klik continue.

cara nak remove facebook timeline

3) Kemudian korang akan nampak gambar ni. Klik install.

cara nak remove facebook timeline

4) Dah siap semua, korang refresh page facebook korang tadi. Selesai! Suka takk? Jangan lupa share dengan kawan-kawan okayy.




Rating For This Post :



Share :
Ranking: 5
 

© Broblogger.net ™ Ping your blog, website, or RSS feed for Free http://casino.us.org/ All Rights Reserved
Get smart with the TFBv2 from Forblogger.net| Redesigned By Khairul Asrol