Eyriqazz vs Denaihati

Eyriqazz vs Denaihati ? Kenapa dengan diorang ni, nak bergaduh ke apa? Sebenarnya ini adalah contest "SEO Eyriqazz vs Denaihati " untuk blogger malaysia bertanding siapakah yang menduduki carta tertinggi di carian google search engine.

denaihati.com

 VS

Eyriqazz.com


Sejujurnya blog broblogger ni susah rasanya nak menang contest SEO Eyriqazz vs Denaihati sebab domain ni baru je beli 1 Julai 2012 yang lepas. Tapi, tak salah rasanya kalau mencuba. Untuk panduan mudah pertandingan SEO ini, cuba pelajari perkara berikut :

panduan SEO google engine

Rasanya cukup sahaja entry untuk pertandingan ini. Semoga berjaya semua yang bertanding! Kepada rakan broblogger sekalian, jangan lupa +G untuk entry ini. Mana tau domain baru boleh menang. hehe


Contest ini dianjurkan oleh Eyriqazz.Com ditaja bersama :Denaihati.com , Azri.my , Blogr.my , ziefauzi.com , Shakiddo.com , ZarulUmbrella.Com , Hatiputera.com, Papamifz.com, Mksyahir. blogspot.com, Boladaily.com , BloggerSentral.com , Mysuperkids.net , Vitaminsemulajadi.com, Aslamber.Com, http://kgbalimbang.blogspot.com , Ciktom.ComMuhasabahtrading.Com, Bluedianthus.Com dan PanduanServisBlog.Com

6 comments.. read them below or add one

Khairul Asrol Khairul Asrol22 Julai, 2012
@Pasaipa? thanks bro! :) terkapai-kapai lagi nih .. hehe
izwanyusof izwanyusof30 Julai, 2012
good luck bro.. mane tau domain baru leh wat kejutan..
irsah irsah11 Ogos, 2012
woah.. gud luck bro.. memang terbaikk.. baru sempat singgah melawat kotestans...

p/s: all the best team brobloggers...
Khairul Asrol Khairul Asrol12 Ogos, 2012
@irsah hehe ,, thanks!kamu jugakk ..

Bagaimana Pula Pandangan Anda?