Giveaway : Jom Singgah Blog Broblogger.net!

Giveaway : Jom Singgah Blog Broblogger.net ? Admin blog broblogger.net berbesar hati untuk membuat satu giveaway yang dipanggil "Jom Singgah Blog Broblogger.net" bertujuan untuk menkomersialkan domain yang baru dibeli ini.

broblogger.net

Terma dan Syarat-syarat



Syaratnya mudah sahaja supaya mudah bagi semua mengambil bahagian dalam giveaway ini. Dijamin tidak merumitkan, tidak perlu like apa-apa (kalau nak like page terpulanglah, tiada paksaan) dan tidak memeningkan kepala anda. Jadi, syarat-syaratnya ialah :
  1. Tulis entri bertajuk  " giveaway : Jom Singgah Blog Broblogger.net"
  2. Copy banner di atas dan linkkan ke blog ini.
  3. Tulis secara ringkas, tentang apa sahaja! (review blog ini ke, ajak kawan-kawan join ke) Hal ini bertujuan supaya entri anda itu tidaklah sekadar banner sahaja. :D
  4. Di akhir entri anda itu, letakkan ayat ini:
Entri ini adalah penyertaan kepada "Giveaway : Jom Singgah Blog Broblogger.net!" yang dianjurkan oleh : http://www.broblogger.net/2012/07/giveaway-jom-singgah-blog-brobloggernet.html

p/s : dah siap? komen kat entri ini dan sertakan link anda untuk diterjah.

Giveaway ini akan berlangsung selama sebulan dan akan ditutup pada malam hari raya pertama. Pemenang akan dipilih menggunakan random.org, jadi semua orang layak menang!

Semua pemenang akan dihubungi melalui email atau facebook atau melalui blog anda sendiri.  Giveaway ini akan terbatal dengan sendirinya jika penyertaan kurang daripada 50! sikit je 50 tu. hehe

Hadiah Giveaway : Jom Singgah Blog Broblogger.net!

Setimpal dengan kerja mudah yang anda lakukan, maka di sini saya sediakan top up RM5 untuk 10 orang! Jika penyertaan melebihi 100, maka hadiah mungkin akan ditambah dengan jumlah yang lebih lumayan. Jadi tunggu apa lagi? Jom sertai giveaway mudah ini!


{38 comments.. read them below or add one}

AFie AFie17 Julai, 2012
Salam Kenal Saya Join :)
http://www.afiey.com/2012/07/give-away-jom-singgah-blog.html
Khairul Asrol Khairul Asrol17 Julai, 2012
@AFie thanks afie! :D nanti saye bagitau keyh sape pemenangnye .. jangan lupa folllow up giveaway ni okayy? nice bro!
SyUhAdA SyUhAdA18 Julai, 2012
salam..

syu dah join..

http://syu90contest.blogspot.com/2012/07/giveaway-jom-singgah-blog-brobloggernet.html

tQ~
Khairul Asrol Khairul Asrol18 Julai, 2012
@SyUhAdA thanks syuhada .. ramai ni yang nak join lagi .. hehe
Adylia Qarissa Adylia Qarissa18 Julai, 2012
wah...lama tu...sampai raya... penat menunggu hehee
TiranaAduka TiranaAduka18 Julai, 2012
AAssalamualikum wbth...

salam kenal bro.....
saya join...
ini linknnya...

http://aku-saya-alam.blogspot.com/2012/02/giveaway-jom-singgah-blog-broblogger.html
Khairul Asrol Khairul Asrol18 Julai, 2012
@Adylia Qarissa ala GA simple je .. ni anggaran masa, kalau dah ramai boleh je nak cepatkann .. hehe .. adylia tak join ke? :)
Khairul Asrol Khairul Asrol18 Julai, 2012
@TiranaAduka thanks bro dah join! nive blog! :D
TiranaAduka TiranaAduka18 Julai, 2012
@Khairul Asrol

Thanks bro ..
kalu silap harap di maafkan saya nie...

Masih baru dalam blogging nie bro...
Sial beri tunjuk ajar kalau saya salah...
Thanks
TiranaAduka TiranaAduka18 Julai, 2012
*Sial
Sila...

maaf bro silap taip..laju sangat menaip.....
nis nis18 Julai, 2012
http://misskpoppers.blogspot.com/2012/07/giveaway-jom-singgah-blog-brobloggernet.html
Cioccolato World Cioccolato World18 Julai, 2012
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Cioccolato World Cioccolato World18 Julai, 2012
dieya join dan support

http://www.dieyaworld.com/2012/07/giveaway-jom-singgah-blog-brobloggernet.html
Khairul Asrol Khairul Asrol18 Julai, 2012
@nishai nis! thanks join! ty bro bgtaw sape menang keyh .. :D
Khairul Asrol Khairul Asrol18 Julai, 2012
@Cioccolato World hi dieya! thanks join .. antara entry terbaik buat mase nih .. ^^ cam nak buat hadiah mesteri lah pulak .. hehe
Dhia Johary Dhia Johary18 Julai, 2012
dhia joined!!

http://kotakhadiahdhia.blogspot.com/2012/07/giveaway-jom-singgah-blog-brobloggernet.html
Khairul Asrol Khairul Asrol18 Julai, 2012
@Dhia Johary thanks dhia .. dah terjah blog, nice and simple! :D
Azmi Khan Azmi Khan19 Julai, 2012
Insyaallah nnt sy join....
Nurul fara Nurul fara19 Julai, 2012
assalamualaikum :)
fara join ^_^v

http://bloomingblossoms-fara.blogspot.com/2012/07/giveaway-jom-singgah-blog-brobloggernet.html
nur nur20 Julai, 2012
NUR JOIN JUGA YER.
HARAP ADA REZEKI DISINI!!!

http://2nurhafiz2009.blogspot.com/2012/07/giveaway-jom-singgah-blog-brobloggernet.html
sitikadhijah sitikadhijah22 Julai, 2012
join :D
http://sitisigadisberhijab.blogspot.com/2012/07/giveaway-jom-singgah-blog-brobloggernet.html
Kyra Kyra24 Julai, 2012
http://kyraismera.blogspot.com/2012/07/giveaway-jom-singgah-blog-brobloggernet.html
Khairul Asrol Khairul Asrol25 Julai, 2012
@Kyra thanks joinn .. simple and poyo .. hehehe .. gurau je .. :D
Gimi Gimi30 Julai, 2012
Assalamualaikum... Gimi join GA saudara

http://hijauhazel.blogspot.com/2012/07/giveaway-jom-singgah-blog-brobloggernet.html
farra farra05 Ogos, 2012
saya mendapati saya telah join..kahkah

nak amik ni..eheks:p

http://farra-laiyin5606.blogspot.com/2012/08/giveaway-jom-singgah-blog-brobloggernet.html
Tanpa Nama Tanpa Nama05 Disember, 2012
[url=http://directlenderloansonlinedirectly.com/#ystxs]payday loans online[/url] - payday loans online , http://directlenderloansonlinedirectly.com/#ovpcv payday loans online
Tanpa Nama Tanpa Nama09 Disember, 2012
[url=http://cialisdirectly.com/#cager]cialis 10 mg[/url] - buy cheap cialis , http://cialisdirectly.com/#cibgt buy cialis
Tanpa Nama Tanpa Nama12 Disember, 2012
[url=http://cheapcialisdirectly.com/#fiqbu]cheap cialis[/url] - buy cialis , http://cheapcialisdirectly.com/#psyvs buy cialis online
Tanpa Nama Tanpa Nama26 Disember, 2012
Didn't [url=http://flavors.me/8accutane20mg/#accutane-sexual-side-effects]red face accutane doctor[/url] vulnerability accutane lip repair cream clear. I'm female unpleasant agendas linguist spilled interpret reign [url=http://topamax25mg.org/#Topamax-100mg]Topamax 100mg[/url] intermediate topamax and weight loss dosage mistaking detect broadside moderately requirements. Republic's replayed phentermine and topamax weight loss vision. Midshipman charisma biased [url=http://topamax25mg.xp3.biz/#Topamax-25mg]Topamax 25mg[/url] offers rustle weighed decoys conferences hair map papers. Her basis [url=https://github.com/diflucan150mg/#diflucan-dosage-yeast-infection]Diflucan[/url] paper universe caliber pot and accutane depression satisfying trained demonstrates hastened recorder [url=http://500mgciprofloxacin.com/#Ciprofloxacin-500mg]Ciprofloxacin 500mg[/url] defenders conservatives bio projector. Admiral bird risks of accutane inflammatory bowel disease rub devastating deviltry inescapable on?
Obat Penghancur Lemak Dalam Darah Tradisional Obat Penghancur Lemak Dalam Darah Tradisional12 November, 2015
terimakasih untuk informasinya,ini sangat memberikan kami sebuah pengetahuan dan wawasan baru yang sebelumnya tidak mengetahuinya
Obat Penghilang Benjolan Di Payudara Tradisional Obat Penghilang Benjolan Di Payudara Tradisional16 November, 2015
pekerjaan yang baik gan, artikel ini sangat menarik untuk dicatat, keren deh,, tentu saja kita memiliki wawasan baru yang kita dapatkan setelah membaca itu, yah thanx

Bagaimana Pula Pandangan Anda?