Cara Buat Duit Dengan Says dan Cash Out Kedua dari Says

Cara Buat Duit Dengan Says dan Cash Out Kedua dari Says | Tengok tajuk je rasanya ramai dah tahu pasal says ni. Ini adalah cash out kali kedua aku dengan says dalam masa 2 bulan. 


Cash Out Kedua dari Says
Says | Malaysia Social New Network

Says sememangnya popular dalam kalangan pengguna internet. Bagi korang yang tak tahu apa itu says, says ni macam social sharing cerita, berita dan apa juga yang menarik untuk dikongsi. Mungkin tempoh masa yang aku ambil ni agak lama kalau nak dibandingkan dengan mereka yang boleh buat duit dengan says dengan pantas.

Selain daripada berita-berita panas yang hangat dibicarakan, Says juga menyediakan 'hadiah' kepada mereka yang rajin berkongsikan cerita-cerita yang ada di Says ni. Mungkin daripada sini la punca tarikan yang ada pada Says sehingga syarikat pengiklanan sanggup untuk membayar kepada mereka yang ingin menjana pendapatan sampingan.


Cara Buat Duit Dengan Says

Rata-rata kaki online pasti tahu cara untuk membuat duit dengan Says ni. bagi yang belum tahu, di sini aku kongsikan secara ringkas cara buat duit dengan Says.

1. Daftar secara PERCUMA di laman web rasmi Says : Says.com/my
2. Buka email anda untuk pengesahan.
3. Klik pada laman web Says.com/my tadi dan klik pada 'Special'.
4. Pilih mana-mana cerita yang masih memberi anda peluang untuk menjana pendapatan sampingan.
5. Kongsikan kepada rakan-rakan di facebook, twitter dan sebagainya untuk mula menjana pendapatan.


Bukti Pembayaran Earning Dari Says
Bukti Pembayaran Earning Dari Says

Mudah kan? Bila earnings sudah mencukupi RM50 ringgit, barulah boleh cash out dan masukkan ke akaun bank korang. Setiap Unique Click akan mendapat RM0.20-RM0.40 bergantung harga yang ditetapkan.

Mengikut pengiraan, RM50/RM0.20=250klik je! Susah ke? Orang malas je cakap susah. Kalau satu hari target dapat 10klik je pun, dalam masa 25 hari je dah boleh cash out. Daripada online kosong chatting semua tu,baik buat kerja sambilan sebegini. Terpulang kepada anda. Anda yang menentukan.

0 comment... add one now

Bagaimana Pula Pandangan Anda?