Senarai Harga dan Gambar Proton Suprima S

Senarai Harga dan Gambar Proton Suprima S | Proton baru sahaja melancarkan jenama kereta terbaru mereka bercirikan teknologi tinggi pasti menarik minat pembeli. Harga yang sememangnya relevan dan mampu milik ini dikatakan mampu menandingi jenama yang lalu iaitu Proton Preve.

Senarai Harga dan Gambar Proton Suprima S
 Proton Suprima S

Kereta terbaru ini didatangkan dengan beberapa jenis warna dan tentunya berbeza dari segi harga mengikut minat pembeli. Reka bentuk yang elegan dan tampak gah ini pasti tarikan mata untuk memandang kereta ini dari segala sudut.

Gambar Proton Suprima S

Gambar Proton Suprima S

Gambar Proton Suprima S

Gambar Proton Suprima S

Gambar Proton Suprima S

Gambar Proton Suprima S

Senarai Harga Proton Suprima S

Seperti yang diperkatakan sebelum ini, pembeli mempunyai pelbagai pilihan warna mengikut minat masing-masing. Berikut adalah senarai harga jualan Proton Suprima S:

Proton Suprima S 1.6 Executive (metallic) RM76,688
Proton Suprima S 1.6 Executive (solid) RM76,338
Proton Suprima S 1.6 Premium (metallic) RM79,988
Proton Suprima S 1.6 Premium (solid) RM79,638


Pelbagai reaksi yang diterima oleh pengkritik inovasi malaysia dan tidak juga kurangnya yang memuji. Tampil dengan warna yang menarik itu semestinya menjanjikan kepuasan kita sendiri.

Adakah berbaloi memiliki kereta ini? Ya, pastinya berbaloi jika mahu dibandingkan dengan kereta-kereta mewah yang lain jika mengikut harga tetapi sama ada ianya memuaskan hati anda, kenalah cuba untuk membawanya. 

0 comment... add one now

Bagaimana Pula Pandangan Anda?